imkanlar
Oca 2016
İTÜ Bitirme Tasarım Projesi Ödülleri 2016

İTÜ'DE YENİ BİR YARIŞMA

İTÜ ARI Teknokent, 2015 - 2016 öğretim yılından başlamak üzere, her bir öğretim yılı için lisans mezuniyet aşamasındaki son sınıf İTÜ öğrencilerine yönelik yepyeni bir yarışma başlatıyor. Bu yarışmanın amacı, öğrencilerin bölümlerinden mezun olurken gerçekleştirmekte oldukları mezuniyet projelerindeki yenilikçilik ve girişimciliklerini vurgulamak, bu projelerini hayata geçirmek yolunda onları desteklemek ve mezun olurken ödüllendirmelerini sağlamaktır.
Neden Katılmalıyım?
  • Mezuniyet projenizdeki tasarımınızın gerçekleşmesini sağlamak yolunda ilerlemek için
  • Girişimcilik ekosistemindeki diğer fırsatları yakalamaya hazırlanmak için
  • Girişimci olmayı deneyimleyip yeni işler, yeni ürünler, yeni sistemler ortaya çıkarmak için
  • Yeni ilişkiler kurmak, öğrenmek ve kariyerinizdeki bir sonraki adıma hazırlanmak için
Şimdi Başvur

Ödüller:
YARIŞMADA BAŞARILI OLAN GRUPLAR VE KİŞİLER NAKİT ÖDÜLLER KAZANACAKTIR:
  • Yarışmanın birincisi 20.000 TL
  • Yarışmanın ikincisi 10.000 TL
  • Yarışmanın üçüncüsü 5.000 TL nakit ödül kazanacaktır.
Ayrıca yarışmada girişimcilik potansiyeli yüksek bulunan projeler, İTÜ ARI Teknokent bünyesindeki başka destekleme mekanizmalarına ve imkanlarına davet edilebilir.

Yarışmanın sonuçları İTÜ Ayazağa yerleşkesinde düzenlenecek bir ödül töreni ile duyurulacaktır.

Sorularınız mı var? Bize e-posta gönderin: info@ariteknokent.com.tr

Hemen başvurun.