imkanlar
Bitirme Tezleri 2017-2018

CEVHER HAZIRLAMA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
                         2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bitirme Çalışması Konuları
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Cevher Hazırlama Mühendisliği Bölümü bitirme çalışması konuları ilan edilmiştir. Öğrenciler Bölüm Sekreterliğinden veya Bölüm internet sitesinden temin edecekleri başvuru formlarını, üç tercih yapacak şekilde doldurduktan sonra 02 Haziran 2017 tarihine kadar bölüm sekreterliğine teslim etmelidirler. Bitirme çalışması konularının dağıtımı daha sonra Bölüm Başkanlığı tarafından açıklanacaktır.
Not: 6. yarıyıl ve üstü olan öğrenciler bitirme çalışması için başvuru yapabilirler.

Bölüm Başkanlığı

Bitime çalışması konuları ve bitime tezi başvuru formu aşağıdaki linklerden indirilebilir.

2017-2018 Bitirme Tez Konuları
Bitirme Basvuru Formu